Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارنامه دستگاه قضایی در زمینه حمایت از تولیدکنندگان و واحد‌های تولیدی در استان قزوین در راستای جلوگیری از تعطیلی واحد‌های تولیدی، رسیدگی به مشکلات بانکی شرکت‌های صنعتی و... نشان دهنده بخشی از عملکرد قوه قضاییه در حوزه اقتصاد مقاومتی است.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان؛ پس از ابلاغ دستورالعمل پیگیری اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی پیگیری این سیاست در برنامه کاری روسای دادگستری‎ها و دادستان‌ها قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ماده ۱ این دستورالعمل اشاره شده که به منظور استفاده بهینه از ظرفیت‌های قوه قضاییه جهت اجرای ابعاد حقوقی، قضایی سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در چارچوب مقررات و با لحاظ وظایف و اختیارات و صلاحیت‌های قانونی «ستاد مرکزی پیگیری اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در قوه قضاییه» تشکیل شود.

تشکیل کارگروه در سطح استانی و پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، دادگستری‎های سراسر کشور با حمایت حقوقی و قضایی از فعالیت‌های اقتصادی مجاز، ساماندهی شعب تخصصی امور اقتصادی، احاله پرونده مراکز تولیدی به داوری مورد تاکید قرار گرفت و دادگستری‎ها در صف مقدم پیگیری این سیاست قرار گرفتند که عملکرد دادگستری استان قزوین در این حوزه مثال‌زدنی است.

مطالبات ۱۸ میلیاردی کارگران فرنخ و مه نخ پرداخت می‌شود

حجت الاسلام و المسلمین قدرتی در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی که ۲۴ دی ماه سال گذشته با موضوع تعیین و تکلیف نهایی مطالبات کارگری کارخانه "فرنخ، مه نخ، نازنخ" برگزار شد، اظهار کرد: طبق قانون پرداخت مطالبات کارگران واحد‌های تولیدی مشکل دار در اولویت قرار دارد و در همین راستا باید هرچه سریعتر مشکل کارگران فرنخ و مه نخ حل شود.

وی گفت: پنج بانک ملی، تجارت، سپه، سینا و پارسیان ۲ هزار میلیارد ریال به این شرکت‌ها پرداخت کرده‌اند که هم اکنون با سود دیرکرد و جریمه‌ها به چهار هزار و ۷۰ میلیارد ریال افزایش یافته است.

حجت الاسلام و المسلمین قدرتی اضافه کرد: این شرکت‌ها با ۶۰۰ کارگر ۱۸۰ میلیارد ریال مطالبات کارگری دارند و پرداخت مطالبات کارگران جزو دیون ممتاز بوده و در اولویت تمامی دیون قرار دارد.

این مسئول قضایی ادامه داد: این شرکت‌ها ۵۰ هکتار وسعت شامل ۱۸ هکتار زمین کشاورزی و ۲۲ هکتار اراضی مسکونی، صنعتی و سوله دارند که طبق بررسی اولیه حدود هفت هزار میلیارد ریال ارزش آن‌ها برآورد شده است.
حجت الاسلام و المسلمین قدرتی گفت: می‌توان با فروش این اراضی تمامی مطالبات بانک‌ها از سود و جریمه‌ها را پرداخت کرد.

وی افزود: در صورتی که این اراضی ارزش تخمینی اولیه را نداشته باشد باید در گام نخست برای پرداخت مطالبات کارگران و در گام‌های بعدی برای پرداخت مطالبات بانک‌ها و سایر دستگاه‌های اجرایی اقدام کرد.

رییس کل دادگستری قزوین اضافه کرد: ضروری است یک هیات سه نفره متشکل از نمایندگان دادگستری، بانک‌های طلب کار و شرکت‌ها برای ارزیابی دقیق قیمت اراضی، ماشین آلات، سوله‌ها و عرصه و عیان شرکت‌های مه نخ و فرنخ اقدام کرده و قیمت‌های نهایی و کارشناسی شده را اعلام کنند.

وی گفت: باید در آستانه چهل سالگی انقلاب با توجه به وضعیت اقتصادی کشور و توطئه‌های دشمنان هرچه سریعتر برای پرداخت مطالبات جامعه کارگری اقدام کرد و اگر خود بانک‌ها در این زمینه همکاری داشته باشند بسیار مطلوب‌تر خواهد بود.

این مسئول قضایی اضافه کرد: مجموعه دستگاه قضا منافع کارگران را بر منافع بانک‌ها و دستگاه‌های دولتی ترجیح می‌دهد و در راه احقاق حق جامعه کارگری می‌تواند بدون نظر بانک‌های طرف دعوا نیز اقدام کند.

حجت الاسلام والمسلمین قدرتی در پایان خاطرنشان کرد: مصلحت بانک‌ها و جایگاه اقتصادی آن‌ها اقتضا می‌کند در راستای حل معضل جامعه کارگری مه نخ، فرنخ و نازنخ اجازه دهند سرمایه‌های منقول این شرکت‌ها معادل ۱۸۰ میلیارد ریال فروخته شده و مطالبات کارگران این شرکت‌ها تسویه شود.

شرکت رنگین طیف در آینده‌ای نزدیک فعالیت مجدد خود را از سر خواهد گرفت/ بازگشت به کار ۸۰ کارگر قزوینی

حجت‌الاسلام والمسلمین قدرتی رئیس کل دادگستری استان قزوین در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان که بهمن ماه سال گذشته در سالن جلسات دادگستری کل استان قزوین برگزار شد، با اشاره به اینکه چند سال است رأی داوری برای شرکت رنگین طیف شیمی صادر شده، بیان کرد: مدت زیادی است که نسبت به اجرای این طرح با مشکلات زیادی مواجه شدیم، به سبب وجود این مشکلات حدود دو سال است که این شرکت به طور کامل تعطیل شده و تولیدی ندارد.

رئیس کل دادگستری استان قزوین تصریح کرد: با اینکه دستگاه قضایی دستوری برای تعطیلی شرکت نداده، اما در راستای اجرای حکم، مشکلاتی به وجود آمده که منجر به تعطیلی دوساله این واحد تولیدی شده است.

وی افزود: متأسفانه سرمایه کلانی در این شرکت معطل مانده و از آن استفاده نمی‌شود و همچنین صد‌ها میلیون تومان مواد اولیه نیز از بین رفته و فاسد شده است.

حجت الاسلام والمسلمین قدرتی اظهار کرد: با توجه به کمکی که از سوی اداره امور مالیاتی انجام شده بحث مطالباتی که طرفین از یکدیگر دارند باید اصلاح شود این در حالی است که پرونده‌های کیفری نیز مطرح و قرار شد به صلح و سازش ختم شود و با توجه به قولی که مدیران شرکت داده‌اند مقرر شد تا پایان بهمن ماه، شرکت مجدداً آغاز به کار کند.

رئیس کل دادگستری استان قزوین اظهار کرد: امروز در جنگ اقتصادی قرار داریم و همه باید شبانه‌روز تلاش کرده تا با کنار گذاشتن اختلافات به گسترش فعالیت واحد‌های تولیدی کمک نماییم.حجت الاسلام قدرتی بیان کرد: ظرف سه ماه آینده ۸۰ کارگر شرکت رنگین طیف شیمی مجدد بر سر شغل قبلی خود باز می‌گردند.

بازدید رئیس کل دادگستری قزوین از شهرک صنعتی کاسپین/ تاکید بر رفع مشکلات بانکی تولیدکنندگان و ارائه مشاوره‌های حقوقی به صنعتگران

حجت الاسلام والمسلمین قدرتی و اعضاء ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان قزوین سال گذشته در راستای رفع موانع و مشکلات تولید از شهرک صنعتی کاسپین واقع در شهرستان آبیک بازدید کردند.

حجت الاسلام والمسلمین قدرتی در حاشیه این بازدید گفت: حمایت قضایی از سرمایه گذاری، رفع موانع و مشکلات بخش صنعت و تولید در راستای منویات مقام معظم رهبری و تاکید ریاست قوه قضائیه از جمله سیاست‌های راهبردی دادگستری استان قزوین است و بازدید مسئولان از واحد‌های تولیدی و صنعتی باهدف شنیدن سخنان مدیران تولید، بررسی مشکلات، شناخت موانع تولید در کنار ارائه مشاوره‌های حقوقی به صنعتگران است و این امر می‌تواند نقش موثری در جهت رفع موانع ومشکلات و همچنین تسهیل و روان سازی امور داشته باشد.

رییس کل دادگستری استان قزوین افزود: حمایت از بخش صنعت از اولویت‌های دستگاه قضایی است و رفع مشکلات تولید را در ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری با جدیت دنبال می‌کنیم و در همین راستا از همه ظرفیت ها، اختیارات و ابزار‌های قانونی استفاده خواهیم کرد.

بازدید رئیس کل دادگستری قزوین از ۵ واحد صنعتی و تولیدی در شهرستان بویین زهرا در راستای رفع موانع تولید

اعضای ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان قزوین از واحد‌های صنعتی و تولیدی (سایت پسماند محمدآباد، شرکت سیمین تاک، کشت و صنعت طبیعت رامند و شرکت به سم) در شهرستان بویین زهرا در راستای رفع موانع و مشکلات تولید بازدید کرد.حجت الاسلام و المسلمین قدرتی در حاشیه این بازدید گفت: دستگاه قضا در راستای کمک به حل مسایل و مشکلات اقتصادی موجود در جامعه از همه ابزار‌ها و اختیارات قانونی پیش بینی شده استفاده می‌کند.

وی اظهار داشت: در سالی که مزین به حمایت از کالای ایرانی است باید همه مسئولان بیش از پیش در رفع مسایل و مشکلات تولید توان خود را به کار بگیرند.

گفتنی است: شهرک صنعتی آراسنج بوئین زهرا با ۱۳۸ هکتار مساحت، ۵۵ واحد فعال و ۴۰ واحد راکد و ۴۰ طرح در دست ساخت دارد. سرمایه گذاران در این شهرک صنعتی تاکنون ۲ هزار و ۵۳۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری کرده اند. در این شهرک صنعتی ۲ هزار نفر مشغول به کار هستند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اقتصاد مقاوتی دادگستری قزوین کالای ایرانی مطالبات کارگری شهرک صنعتی کاسپین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۵۲۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه قطعی تاپیکو، بازگشت مجدد نفت ایرانول به جایگاه صدر در روان‌کاران است/ تولید و صادرات محصولات دانش بنیان باید در اولویت باشد

به گزارش تابناک به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شرکت سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین (تاپ‌نیوز)، بابک افقهی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین (تاپیکو) در مراسم جشن گرامیداشت هفته کارگر و تجلیل از کارگران نمونه و بازنشستگان در پالایشگاه نفت ایرانول تهران، روز کارگر، را به این قشر زحمتکش حضوراً تبریک و تهنیت گفت.

وی اظهار داشت: ۲ سال پیاپی مقام معظم رهبری از جهش تولید به عنوان راهبرد اصلی نام می‌برنند که در این راستا، شرکت‌های تابعه تاپیکو از جمله نفت ایرانول باید جهش تولید را محور راهبردی اقدامات خود قرار دهند.

افقهی افزود: حداقل انتظار از مدیریت شرکت نفت ایرانول این است که با اقدامات جهادی و تلاش شبانه‌روزی، دوباره به جایگاه نخست در صنعت روان‌کاران تبدیل شود.

وی با اشاره به اینکه تحقق راهبرد جهش تولید در سال‌جاری به پیش‌شرط‌هایی نیاز دارد که مدیران ارشد شرکت‌های تابعه تاپیکو از جمله نفت ایرانول باید به آن توجه کنند، تاکید کرد: همت، حمیت و غیرت کارگران می‌تواند به جهش تولید منجر شود.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین، رفع دغدغه معیشتی کارگران را از مطالبات به‌حق مقام معظم رهبری عنوان و تصریح کرد: از هرگونه اقدامات و تصمیمات مدیریتی شرکت‌های تابعه تاپیکو از جمله نفت ایرانول که در راستای رفع مشکلات معیشتی کارگران باشد، استقبال می‌کنیم و امیدواریم زندگی کارگران عزیز بدون استرس و در آرامش کامل، در عین مجاهدت شبانه‌روزی برای جهش تولید صرف شود.

افقهی خاطرنشان کرد: شرکت نفت ایرانول علاوه بر تامین مایحتاج کارگران باید گام اساسی دیگری چون تامین مسکن و هزینه‌های آن بردارد. برهمین اساس، با مولدسازی املاک و مستغلات و از طریق تعاونی‌های مسکن کارگری، باید تلاش کرد سازوکارهایی برای صاحب‌خانه کردن کارگران پیش‌بینی و اجرا کرد.

افقهی در ادامه اظهار داشت: با توجه به تحولات اساسی در تولیدات خودرویی و لزوم تطابق محصولات تولیدی ایرانول با خودروهای نسل جدید، باید تولید و صادرات محصولات دانش‌بنیان در اولویت کار شرکت قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین همچنین خواستار توجه خاص به مقوله تحقیق و توسعه در شرکت‌های تابعه تاپیکو شد و گفت: شرکت نفت ایرانول باید از هم‌اکنون به فکر بازنگری سیاست خود در صنعت روان‌کاران باشد.

وی افزود: با پیگیری مدیران ارشد تاپیکو و تدبیر مدیرعامل این شرکت، پروژه موم‌کاری که خیلی به درازا کشیده شده بود، در آینده ای نزدیک به بهره‌برداری می‌رسد.

وی اصلاح قانون طبقه‌بندی مشاغل را ضروری دانست و افزود: شرکت‌های تابعه باید به فکر ترمیم و ساماندهی حقوق بازنشستگان در زمان مناسب باشند.

افقهی، تکریم بازنشستگان را اقدامی مهم و مبارک دانست و عنوان کرد: این گونه اقدامات باید در شرکت‌های تابعه از جمله نفت ایرانول ادامه داشته باشد.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین با تاکید بر اینکه باید به مباحث فرهنگی و اجتماعی کارگران هم توجه شود، خاطرنشان کرد: از مدیران ارشد نفت ایرانول می‌خواهم که برای تقویت فرهنگ معنوی محیط کار، نهضت تقبل هزینه و اعزام کارکنان و خانواده‌های آنان به سفر معنوی کربلا در تقویم رویدادهای، فرهنگی گنجانده شود.

در ادامه این مراسم عیسی اسحاقی، مدیرعامل نفت ایرانول گفت: در پی تاکیدات مدیرعامل تاپیکو، فاز اول واحد موم‌گیری این شرکت حداکثر تا خردادماه امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

وی، میزان افزایش تولید در شرکت نفت ایرانول را نه جهش تولید بلکه فوق‌جهش دانست و اعلام کرد: میزان تولید این شرکت در فروردین ماه سال جاری با ۶۹ درصد افزایش از ۲۹ میلیون لیتر سال گذشته به ۴۹ میلیون در فروردین ماه سال جاری، میزان فروش مقداری با ۷۶ درصد افزایش از ۲۹ میلیون لیتر به ۵۱ میلیون لیتر و مبلغ فروش با ۱۰۰ درصد افزایش از ۶۷۲۰ میلیارد ریال به ۱۳۵۰۰میلیارد ریال و فروش انواع روغن موتور (دیزلی و بنزینی) لیتر با ۵۰ درصد از ۴/۴ میلیون لیتر به ۶/۶ میلیون لیتر با ۵۰ درصد افزایش رسیده است.

در پایان این مراسم از کارگران نمونه و بازنشستگان منتخب با اهدای لوح و هدایا تقدیر شد.

 

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف پساب یزد
  • ۱۰۰۰ کانتینر کالای بدون هویت در بندر شهید رجایی شناسایی شد
  • خودروهای توقیفی تعیین تکلیف شود
  • راهکارهای رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران
  • تعیین فرصت ۶ ماهه برای پرداخت حق سهم شهرداری از اراضی الحاقی
  • تعیین تکلیف ۱۰ هزار و ۶۰۰ کانتینر کالای متروکه در هرمزگان
  • ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال در لرستان وجود دارد
  • برنامه قطعی تاپیکو، بازگشت مجدد نفت ایرانول به جایگاه صدر در روان‌کاران است/ تولید و صادرات محصولات دانش بنیان باید در اولویت باشد
  • موانع تولید ۲۴ کارخانه در البرز طی سال گذشته رفع شد
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس